Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Levytska V$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Levytska V. 
Analysis of artistic aesthetic creativity and children’s art education based on the scientific sources [Електронний ресурс] / V. Levytska // Proсeedings of the National Aviation University. - 2014. - № 2. - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnau_2014_2_25
Розкрито навчально-розвивальний та виховний впливи позашкільного художнього виховання на процес формування гармонійно розвиненої особистості. Висвітлено проблему формування почуття краси в учнів за умов сучасного українського суспільства. Акцентовано увагу на фундаментальних дослідженнях у галузі художнього виховання. Проаналізовано літературні джерела з проблеми художньо-естетичного виховання молоді засобами мистецтва.
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.53 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Kukhtyn M. 
Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling [Електронний ресурс] / M. Kukhtyn, Y. Horiuk, T. Yaroshenko, S. Laiter-Moskaliuk, V. Levytska, A. Reshetnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__11
Визначено вміст нітратів у овочах і вивчено особливості перебігу мікробіологічного та денітрифікувального процесів під час соління томатів із різним вмістом нітратів. Встановлено, що в процесі соління розмножуються молочнокислі мікроорганізми і кількість нітратів у томатах зменшується до норми. Обгрунтовано доцільність використання овочів із наднормативним вмістом нітратів на виробництво солених продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.59 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Shkromada O. 
Reducing the biogenic corrosion of concrete in a pigsty by using disinfectants [Електронний ресурс] / O. Shkromada, T. Fotina, Y. Dudnyk, R. Petrov, V. Levytska, V. Chivanov, N. Bogatko, A. Pikhtirova, O. Bordun // Eastern-European journal of enterprise technologies. - 2022. - № 4(6). - С. 57-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2022_4(6)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.219 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського